عمده مصرف این برنج رستوران ها و شرکت ها می باشند اما برای مصرف خانگی هم قابل پخت می باشد، فقط برای مصرف خانگی و پخت به روش کته حتما باید از دستور پخت مختص به خود برنج استفاده شود که می توانید در پایین صفحه این محصول دستور پخت را مشاهده نماِئید . در صورتی شرایط پخت برنج با دستور پخت ذکر شده را دارید می توانید برای مصرف روزانه از این برنج استفاده نمائید . اکثر رستوران ها و شرکت ها دنبال برنجی هستند که صرفه اقتصادی داشته باشد ، برنج هایی که توسط مجموعه برنج خالص ایرانی به بازار عرضه می شوند 100 درصد خالص و دارای بالاترین کیفیت می باشند و طبیعتاً تفاوت قیمتی نسبت با سایر رقبا دارند . اگر از آن دسته رستوران هایی می باشید که رضایت مشتری و کیفیت برنج برای شما قابل اهمیت است پیشنهاد می کنیم حتما یکبار از ما خرید کنید .

نماد اعتماد از وزارت صمت
اعتماد پرداخت و خرید اینترنتی

فروش اقساطی
در ۴ قسط پرداخت کن

نرخ ارسال ( هر کیلو ) وزن بیشتر هزینه کمتر
پست ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان | باربری ۶ تا ۱۵ هزار تومان

تضمین اصالت کالا
با تضمین آنالیز کیفیت در آزمایشگاه محصولات غذایی
محصولات
پخت برنج خالص ایرانی به روش آبکش
دستور پخت برنج خالص ایرانی برای تهیه برنج آبکش به شرح زیر است:
مرحله اول
ابتدا برنج را به خوبی پاک کنید. آب برنج بعد از شستن باید شفاف باشد. چند دفعه برنج را شسته و آب داخل ظرف را دور بریزید.
مرحله دوم
برای پخت برنج آبکش در این مرحله داخل برنج آب گرم و نمک ریخته و اجازه دهید چند ساعت در این حالت بماند.
مرحله سوم
قابلمه ای با اندازه مناسب انتخاب و دو سوم از آن را با آب پر کنید. قابلمه را روی حرارت اجاق بگذارید تا آب به جوش بیاید.
مرحله چهارم
در مرحله چهارم پخت برنج آبکش آب روی حرارت اجاق گاز به جوش می آید. ابتدا آب همراه با برنج را دور ریخته و بعد آن را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله پنجم
زمانی که آب برنج جوشید برنج را چند دفعه هم بزنید. برنج شما باید تقریبا به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه بجوشد.
مرحله ششم
در این مرحله از دستور پخت برنج ایرانی نوبت به آبکش کردن برنج می رسد. برنج را به آبکش انتقال داده و بعد روی آن آب سرد بریزید.
مرحله هفتم
قابلمه را روی حرارت اجاق بگذارید و کف آن را با ته دیگ پر کنید. حالا برنج را به ته دیگ اضافه کنید.
مرحله هشتم
در مرحله آخر پخت برنج آبکش باید درب قابلمه را با دم کنی مناسب پوشانده و بعد حرارت اجاق را کم کنید. برنج خالص ایرانی شما بعد از دم کشیدن آماده است.
پخت برنج خالص ایرانی به روش کته
برای پخت برنج خالص ایرانی به روش کته مراحل زیر را طی کنید:
مرحله اول
با توجه به دستور پخت برنج ایرانی ابتدا برنج را به خوبی پاک کنید و بعد آن را بشویید تا آبش به حالت شفاف درآید.
مرحله دوم
برنج را در قابلمه مناسب بریزید. آب و نمک و روغن را به آن اضافه کنید و در ادامه روغن را داخل قابلمه بریزید و بگذارید برنج حداقل به مدت 3 ساعت خیس بخورد، مقدار آب باید به حدی باشد که برنج شما با یک بند انگشت آب پوشانده شود سپس بدون تعویض آب برنج را روی حرارت قرار دهید. ( خیس کردن برنج سرآشپز الزامی می باشد در غیر این صورت برنج شما شفته می شود زیرا برنج سرآشپز نشاسته بیشتر نسبت به دیگر محصولات دارد )
مرحله سوم
در این مرحله از پخت برنج کته اجازه دهید حرارت اجاق آب روی برنج را خشک کند. بعد برنجتان را از قسمت زیر کمی هم بزنید. آن را به شکل قله درآورده و در چند قسمت سوراخ ایجاد کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله پخت برنج کته برای درب قابلمه از دم کنی استفاده کنید و بعد اجازه دهید برنج با حرارت ملایم دم بکشد.
مرحله پنجم
وقتی که برنج کاملا آماده شد ، برنج را از روی حرارت بردارید و بدون اینکه درب قابلمه را بردارید ، بگذارید برنج به مدت 20 دقیقه در بخار خود استراحت کند. سپس از خوردن برنج خالص ایرانی دانه شمار لدت ببرید .