این نوع برنج، یکی از محبوبترین و پرمصرفترین برنجهای ایرانی است. برنج طارم هاشمی عطر و طعمی ملایم دارد و از پخت خوبی برخوردار است. برنج هاشمی در مناطق شمالی بسیار کشت می شود. اگر به دنبال برنجی با کیفیت مناسب هستید و در عین حال قیمت برنج برای شما اهمیت دارد، این برنج بهترین انتخاب برای شماست.
ارسال به سراسر کشور
هزینه ارسال بر اساس درخواست شما
نماد اعتماد الکترونیکی
اعتماد پرداخت و خرید اینترنتی
تضمین اصالت کالا
با تضمین آنالیز کیفیت در آزمایشگاه محصولات غذایی
قیمت شگفت انگیز
ویژه قرعه کشی
محصولات
برنج سفید چه خاصیت هایی دارد؟
در هنگام کاشت و قبل از آغاز فرآیند سفید شدن برنج، این غلات به صورت قهوه ای است. پس از جداسازی پوسته و سبوس، تبدیل به برنج سفید می شود که حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات است. خواص برنج سفید (ایرانی) برای بدن بی شمار می باشد.
هضم آسان
میزان فیبر برنج سفید ایرانی نسبت به برنج قهوهای کمتر است در نتیجه هضم آن آسان تر میباشد. افرادی که مبتلا به مشکلات گوارشی مانند نفخ، سندروم روده تحریک پذیر و یا حساسیت های غذایی هستند، با انتخاب برنج سفید می توانند بیماری خود را بهبود بخشند. در واقع رژیم کم فیبر برای افراد مبتلا به بیماری های گوارشی بهترین رژیم غذایی محسوب می شود. یکی از خواص برنج سفید (ایرانی) این است که با تسهیل فرایند گوارش کمک زیادی به بهبود کیفیت زندگی فرد می نماید.
منبع انرژی برای ورزشکاران
کربوهیدرات و کالری برنج سفید ایرانی بالا است در نتیجه گزینه ایده آل برای ورزشکاران به منظور افزایش وزن به روشی سالم محسوب میشود. ورزشکاران برای انجام تمرینات شدید خود نیاز به بهترین منبع تامین انرژی دارند. از جمله مهمترین خواص برنج سفید (ایرانی) این است که علاوه بر بازسازی ذخایر گلیکوژن در بدن، میزان انرژی لازم را برای انجام تمرینهای ورزشی فراهم میکند.
فاقد گلوتن
افرادی که مبتلا به بیماری سلیاک هستند و یا به گلوتن حساسیت دارند، معمولاً به دنبال مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن می باشند. زیرا گلوتن موجود در مواد غذایی موجب درد و یا واکنش های شدید دستگاه گوارش می شود. برنج فاقد گلوتن است و خواص برنج سفید (ایرانی) سبب مصرف گسترده آن در رژیم غذایی شده است.
نکته مهم در هنگام پخت برنج سفید ایرانی
برنج سفید ایرانی محبوب ترین نوع برنج است. این نوع برنج، قسمتی از ارزش غذایی خود را در هنگام فرایند سفید شدن از دست می دهد. بخشی از ویتامین ها، فیبر و مواد معدنی این برنج برای برخورداری از بافت نرم تر و ماندگاری طولانی تر حذف می شوند. بهترین روش برای پخت برنج تهیه آن به صورت کته (بدون آبکشی) است؛ زیرا آبکش کردن برنج موجب حذف ویتامین ها و مواد معدنی باقیمانده در آن می شود.
پخت برنج خالص ایرانی به روش آبکش
دستور پخت برنج خالص ایرانی برای تهیه برنج آبکش به شرح زیر است:
مرحله اول
ابتدا برنج را به خوبی پاک کنید. آب برنج بعد از شستن باید شفاف باشد. چند دفعه برنج را شسته و آب داخل ظرف را دور بریزید.
مرحله دوم
برای پخت برنج آبکش در این مرحله داخل برنج آب گرم و نمک ریخته و اجازه دهید چند ساعت در این حالت بماند.
مرحله سوم
قابلمه ای با اندازه مناسب انتخاب و دو سوم از آن را با آب پر کنید. قابلمه را روی حرارت اجاق بگذارید تا آب به جوش بیاید.
مرحله چهارم
در مرحله چهارم پخت برنج آبکش آب روی حرارت اجاق گاز به جوش می آید. ابتدا آب همراه با برنج را دور ریخته و بعد آن را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله پنجم
زمانی که آب برنج جوشید برنج را چند دفعه هم بزنید. برنج شما باید تقریبا به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه بجوشد.
مرحله ششم
در این مرحله از دستور پخت برنج ایرانی نوبت به آبکش کردن برنج می رسد. برنج را به آبکش انتقال داده و بعد روی آن آب سرد بریزید.
مرحله هفتم
قابلمه را روی حرارت اجاق بگذارید و کف آن را با ته دیگ پر کنید. حالا برنج را به ته دیگ اضافه کنید.
مرحله هشتم
در مرحله آخر پخت برنج آبکش باید درب قابلمه را با دم کنی مناسب پوشانده و بعد حرارت اجاق را کم کنید. برنج خالص ایرانی شما بعد از دم کشیدن آماده است.
پخت برنج خالص ایرانی به روش کته
برای پخت برنج خالص ایرانی به روش کته مراحل زیر را طی کنید:
مرحله اول
با توجه به دستور پخت برنج ایرانی ابتدا برنج را به خوبی پاک کنید و بعد آن را بشویید تا آبش به حالت شفاف درآید.
مرحله دوم
برنج را در قابلمه مناسب بریزید. آب و نمک را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. مقدار آب باید به حدی باشد که برنج شما با یک بند انگشت آب پوشانده شود. در ادامه روغن را داخل قابلمه بریزید.
مرحله سوم
در این مرحله از پخت برنج کته اجازه دهید حرارت اجاق آب روی برنج را خشک کند. بعد برنجتان را از قسمت زیر کمی هم بزنید. آن را به شکل قله درآورده و در چند قسمت سوراخ ایجاد کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله پخت برنج کته برای درب قابلمه از دم کنی استفاده کنید و بعد اجازه دهید برنج با حرارت ملایم دم بکشد.
مرحله پنجم
وقتی که برنج کاملا آماده شد ، برنج را از روی حرارت بردارید و بدون اینکه درب قابلمه را بردارید ، بگذارید برنج به مدت 20 دقیقه در بخار خود استراحت کند. سپس از خوردن برنج خالص ایرانی دانه شمار لدت ببرید .