برای کسب اطلاعات جامع در خصوص " نکاتی پیرامون ویژگی ها و انواع برنج ایرانی " با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه باشید.
برنج خالص ایرانی : نگینی در سفره ایرانیان
برنج، از دیرباز غذای اصلی سفره ایرانیان بوده و عطر و طعم بینظیر برنج خالص ایرانی، آن را در میان مردم محبوب کرده است. برنج ایرانی با عطر و طعم دلانگیز و پخت عالی، در میان برنجهای دنیا نیز شهرت دارد. این محصول در مناطق شمالی ایران، به خصوص استانهای گیلان و مازندران، کشت میشود و از مرغوبترین انواع برنج در جهان به شمار میرود. در این مقاله، به بررسی ویژگیهای برنج خالص ایرانی، انواع مختلف آن و همچنین طعم و بافت منحصر به فرد آن می پردازیم. با ما همراه باشید.
برنج ایرانی
برنج ایرانی به طور کلی طعمی ملایم و کمی شیرین دارد. این طعم، ناشی از وجود مواد مغذی و املاح معدنی در خاک و آب منطقهای است که در آن کشت میشود. دانههای برنج ایرانی بعد از پخت، به خوبی قد میکشند و ظاهری کشیده و قلمی پیدا میکنند. همچنین، این برنج دارای بافت نرم و پنبه ای بوده و به راحتی هضم میشود. یکدست بودن دانه های برنج نیز از جمله ویژگی های برنج های ایرانی به شمار می رود. برنج یک دست ایرانی همگی تقریبا یک اندازه و شکل هستند. این ویژگی باعث میشود که برنج بعد از پخت، ظاهری زیبا و یکدست داشته باشد.
انواع برنج های ایرانی
برنج ایرانی انواع مختلفی دارد که از جمله معروفترین آنها میتوان به هاشمی ، دم سیاه ، فجر، شیرودی و ... اشاره کرد. هر کدام از این نوعها، عطر و طعم و ویژگیهای پخت مخصوص به خود را دارند.
- هاشمی : این نوع برنج، یکی از محبوبترین و پرمصرفترین برنجهای ایرانی است. طارم هاشمی عطر و بوی دلانگیز و طعمی ملایم دارد و به خوبی قد میکشد.
- دم سیاه : این نوع برنج، از مرغوبترین برنجهای ایرانی است و به دلیل عطر و طعم بینظیر و پخت عالی، طرفداران زیادی دارد. دم سیاه رنگ قهوهای تیرهای دارد و به دلیل داشتن سبوس، مغذیتر از سایر برنجها است.
- فجر : این نوع برنج، عطری ملایم و طعمی نسبتا شیرین دارد. فجر به خوبی قد میکشد و برای پخت آبکش و کته مناسب است.
- شیرودی :این نوع برنج، از نظر ظاهری شبیه به طارم هاشمی است، اما عطر و بوی ضعیفتر و طعمی کمی بیمزه دارد و همچنین پس از گذر چند ساعت بعد از پخت، سفت می شود. شیرودی به دلیل قیمت پایین، گزینه مناسبی برای مصارف روزانه است.
در میان انواع مختلف برنج ، برنج خالص ایرانی بدون اسانس بوده و به عنوان محصولی طبیعی و سالم، جایگاه ویژهای دارد. برنج های " مجموعه برنج خالص ایرانی " در فرآیند تولید، تحت هیچگونه فرآیندی برای افزودن عطر و طعم مصنوعی قرار نمیگیرد و عطر و طعم طبیعی خود را حفظ میکند. برخی از تولیدکنندگان برنج، برای افزایش عطر و طعم برنج، از اسانسهای مصنوعی استفاده میکنند. این اسانسها که معمولا پایه شیمیایی دارند، به برنج اضافه میشوند تا بوی مطلوبتری به آن بدهند. برنج بدون اسانس، در مقابل این نوع برنجها برتری دارد. در تولید برنج های مجموعه برنج خالص ایرانی ، از هیچگونه اسانس یا مواد افزودنی مصنوعی استفاده نمیشود و عطر و طعم آن کاملا طبیعی است.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...