دستور پخت به روش آبکش و کته با برنج خالص ایرانی

پخت برنج خالص ایرانی به روش آبکش

دستور پخت برنج خالص ایرانی برای تهیه برنج آبکش به شرح زیر است: 

مرحله اول

ابتدا برنج را به خوبی پاک کنید. آب برنج بعد از شستن باید شفاف باشد. چند دفعه برنج را شسته و آب داخل ظرف را دور بریزید. 

 مرحله دوم

برای پخت برنج آبکش در این مرحله داخل برنج آب گرم و نمک ریخته و اجازه دهید چند ساعت در این حالت بماند. 

 مرحله سوم

قابلمه ای با اندازه مناسب انتخاب و دو سوم از آن را با آب پر کنید. قابلمه را روی حرارت اجاق بگذارید تا آب به جوش بیاید. 

مرحله چهارم

در مرحله چهارم پخت برنج آبکش آب روی حرارت اجاق گاز به جوش می آید. ابتدا آب همراه با برنج را دور ریخته و بعد آن را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله پنجم

زمانی که آب برنج جوشید برنج را چند دفعه هم بزنید. برنج شما باید تقریبا به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه بجوشد. 

مرحله ششم

در این مرحله از دستور پخت برنج ایرانی نوبت به آبکش کردن برنج می‌ رسد. برنج را به آبکش انتقال داده و بعد روی آن آب سرد بریزید. 

مرحله هفتم

قابلمه را روی حرارت اجاق بگذارید و کف آن را با ته دیگ پر کنید. حالا برنج را به ته دیگ اضافه کنید. 

مرحله هشتم

در مرحله آخر پخت برنج آبکش باید درب قابلمه را با دم کنی مناسب پوشانده و بعد حرارت اجاق را کم کنید. برنج خالص ایرانی شما بعد از دم کشیدن آماده است. 



پخت برنج خالص ایرانی به روش کته

برای پخت برنج خالص ایرانی به روش کته مراحل زیر را طی کنید: 

مرحله اول

با توجه به دستور پخت برنج ایرانی ابتدا برنج را به خوبی پاک کنید و بعد آن را بشویید تا آبش به حالت شفاف درآید. 

مرحله دوم

برنج را در قابلمه مناسب بریزید. آب و نمک را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. مقدار آب باید به حدی باشد که برنج شما با یک بند انگشت آب پوشانده شود. در ادامه روغن را داخل قابلمه بریزید. 

مرحله سوم

در این مرحله از پخت برنج کته اجازه دهید حرارت اجاق آب روی برنج را خشک کند. بعد برنجتان را از قسمت زیر کمی هم بزنید. آن‌ را به شکل قله درآورده و در چند قسمت سوراخ ایجاد کنید. 

مرحله چهارم

در این مرحله پخت برنج کته برای درب قابلمه از دم کنی استفاده کنید و بعد اجازه دهید برنج با حرارت ملایم دم بکشد.

مرحله پنجم

وقتی که برنج کاملا آماده شد ، برنج را از روی حرارت بردارید و بدون اینکه درب قابلمه را بردارید ، بگذارید برنج به مدت 20 دقیقه در بخار خود استراحت کند. سپس از خوردن برنج خالص ایرانی دانه شمار لدت ببرید .

از اینکه تا پایان محتوا با ما همراه بودید سپاسگزاریم ...