محصولات

برنج خالص ایرانی قهوه ای | تخفیف پلکانی | ضمانت مرجوعی

از {{model.count}}

معطر | طعم بی نظیر

مقدار
مقدار را انتخاب کنید.
هزینه ارسال بر عهده
هزینه ارسال بر عهده را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
1,450,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...

خواص برنج قهوه‌ای (رژیمی): سفری کوتاه به مقصد یک رژیم غذایی سالم - برنج قهوه‌ای قرن‌هاست که با دارا بودن پوسته‌ی سبوس‌دار و غنی از مواد مغذی، طرفداران خود را حفظ کرده است. خواص برنج قهوه‌ای (رژیمی) باعث شده در فرهنگ غذایی بسیاری از کشورها جایگاه مطلوبی داشته باشد. این برنج سرشار از فیبر، آنتی‌اکسیدان، ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

ارسال به سراسر کشور

ارسال به سراسر کشور

هزینه ارسال بر اساس درخواست شما
نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی

اعتماد پرداخت و خرید اینترنتی
تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

با تضمین آنالیز کیفیت در آزمایشگاه محصولات غذایی
پرداخت وجه در محل

پرداخت وجه در محل

هزینه ارسال بر عهده مشتری ( 100 هزار تومان )

برنج قهوه‌ای قرن‌هاست که با دارا بودن پوسته‌ی سبوس‌دار و غنی از مواد مغذی، طرفداران خود را حفظ کرده است. خواص برنج قهوه‌ای (رژیمی) باعث شده در فرهنگ غذایی بسیاری از کشورها جایگاه مطلوبی داشته باشد. این برنج سرشار از فیبر، آنتی‌اکسیدان، ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

شکی نیست که برنج سفید ایرانی، با عطر و مزه‌ی بی‌نظیر خود، عضو جدا نشدنی سفره‌ی رنگین ایرانی به حساب می‌آید. اما وقتی پای سلامتی و رژیم غذایی سالم به میان می‌آید، خوردن یک بشقاب برنج سفید، آن‌قدرها هم مفید نخواهد بود. کافی‌ست به چند مزیت برنج قهوه‌ای اشاره کنیم:

  • کمک به کاهش وزن: برنج قهوه‌ای غنی از فیبر است. فیبر به شما حس سیری می‌دهد و نیاز به خوردن بشقاب بعدی برنج را، رفع می‌کند. اگر رژیم غذایی خود را از برنج سفید به قهوه‌ای تغییر دهید، میزان چربی اطراف شکم نیز کاهش قابل توجهی خواهد یافت.


  • کنترل سطح قند خون: برنج قهوه‌ای، شاخص گلیسمی پایینی دارد. پیروی از یک رژیم غذایی سالم با گلیسمی پایین، سطح قند خون را کم می‌کند و خطر افزایش دیابت نوع 2 را تا 32 درصد کاهش می‌دهد. 


  • کمک به هضم غذا: فیبر بالا در برنج قهوه‌ای، عملکرد روده را تنظیم می‌کند و سیستم گوارشی را بهبود می‌بخشد. وجود برنج قهوه‌ا‌‌ی در رژیم غذایی، به رفع یبوست و کولیت روده کمک می‌کند.


  • کاهش اختلالات عصبی: کلسترول بد، احتمال اختلالات عصبی و مشکلات شناختی را افزایش می‌دهد. با مصرف برنج قهوه‌ای در یک رژیم غذایی سالم، این کلسترول کاهش می‌یاید و سلامت مغز تقویت می‌شود.


  • تقویت سیستم ایمنی: این مزیت به واسطه‌ی وجود آنتی اکسیدان در برنج قهوه‌ای است. خواص آنتی‌اکسیدانی، در پیشگیری از بعضی سرطان‌ها نیز نقش قابل توجهی بازی می‌کنند. 

کلام آخر

برتری غذایی برنج قهوه‌ای نسبت به برنج سفید، به چند مورد بالا خلاصه نمی‌شود. اگر هنوز هم نسبت به مصرف این برنج برای یک رژیم غذایی سالم تردید دارید، نوشته را با اشاره به دیگر خواص برنج قهوه‌ای (رژیمی) پایان می‌دهیم: 

  • بالا رفتن کیفیت خواب
  • درمان مشکلات پوستی مانند پسوریازیس
  • جلوگیری از آلزایمر
  • جلوگیری از ریزش مو
  • سلامت استخوان‌ها به واسطه‌ی منیزیم غنی در برنج قهوه‌ای

پخت برنج خالص ایرانی به روش آبکش

دستور پخت برنج خالص ایرانی برای تهیه برنج آبکش به شرح زیر است:

مرحله اول

ابتدا برنج را به خوبی پاک کنید. آب برنج بعد از شستن باید شفاف باشد. چند دفعه برنج را شسته و آب داخل ظرف را دور بریزید.

 مرحله دوم

برای پخت برنج آبکش در این مرحله داخل برنج آب گرم و نمک ریخته و اجازه دهید چند ساعت در این حالت بماند.

 مرحله سوم

قابلمه ای با اندازه مناسب انتخاب و دو سوم از آن را با آب پر کنید. قابلمه را روی حرارت اجاق بگذارید تا آب به جوش بیاید.

مرحله چهارم

در مرحله چهارم پخت برنج آبکش آب روی حرارت اجاق گاز به جوش می آید. ابتدا آب همراه با برنج را دور ریخته و بعد آن را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله پنجم

زمانی که آب برنج جوشید برنج را چند دفعه هم بزنید. برنج شما باید تقریبا به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه بجوشد.

مرحله ششم

در این مرحله از دستور پخت برنج ایرانی نوبت به آبکش کردن برنج می‌ رسد. برنج را به آبکش انتقال داده و بعد روی آن آب سرد بریزید.

مرحله هفتم

قابلمه را روی حرارت اجاق بگذارید و کف آن را با ته دیگ پر کنید. حالا برنج را به ته دیگ اضافه کنید.

مرحله هشتم

در مرحله آخر پخت برنج آبکش باید درب قابلمه را با دم کنی مناسب پوشانده و بعد حرارت اجاق را کم کنید. برنج خالص ایرانی شما بعد از دم کشیدن آماده است.


پخت برنج خالص ایرانی به روش کته

برای پخت برنج خالص ایرانی به روش کته مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول

با توجه به دستور پخت برنج ایرانی ابتدا برنج را به خوبی پاک کنید و بعد آن را بشویید تا آبش به حالت شفاف درآید.

مرحله دوم

برنج را در قابلمه مناسب بریزید. آب و نمک را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. مقدار آب باید به حدی باشد که برنج شما با یک بند انگشت آب پوشانده شود. در ادامه روغن را داخل قابلمه بریزید.

مرحله سوم

در این مرحله از پخت برنج کته اجازه دهید حرارت اجاق آب روی برنج را خشک کند. بعد برنجتان را از قسمت زیر کمی هم بزنید. آن‌ را به شکل قله درآورده و در چند قسمت سوراخ ایجاد کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله پخت برنج کته برای درب قابلمه از دم کنی استفاده کنید و بعد اجازه دهید برنج با حرارت ملایم دم بکشد.

مرحله پنجم

وقتی که برنج کاملا آماده شد ، برنج را از روی حرارت بردارید و بدون اینکه درب قابلمه را بردارید ، بگذارید برنج به مدت 20 دقیقه در بخار خود استراحت کند. سپس از خوردن برنج خالص ایرانی دانه شمار لدت ببرید .

نوع محصول
تک محصول خالص ایرانی
شرایط نگهداری
در محل خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید
انقضاء محصول
2 ماه پس از تحویل
ضمانت
ضمانت مرجوعی در صورت مغایرت با ویژگی های کالا