نکاتی پیرامون خرید برنج های مجموعه خالص ایرانی

ضمن خوش آمد از شما بازدید کننده محترم :

قبل از ورود به درگاه خرید محصولات حتما موارد زیر را خوانده و سپس وارد درگاه خرید محصولات شوید .

در صورتی که وقت کافی برای خواندن توصیه های ما را ندارید می توانید از اینجا وارد درگاه خرید محصولات شوید .

  • محصولات ما از بهترین کشاورزان نمونه در استان گیلان و مازندران خریداری می شود کیفیت محصولات به قدری بالاست که نمونه این محصولات به ندرت در فروشگاه های شهر شما یافت می شود ، چرا که در این شرایط بد اقتصادی هیچ فروشنده ای جهت پرداخت هزینه های زندگی خود به فکر سود کم نمی باشد و طبیعتا محصولاتی را وارد فروشگاه خود می کند که حاشیه سود بالا و قیمت مناسبی داشته باشند . پس محصول را بدون واسطه خریداری نمائید تا هم از کیفیت راضی باشید و هم از قیمت مطمئن شوید.
  • استفاده از پاکت تستی محصولات ( اگر به جایی رسیده اید که به هیچ فروشنده ای اعتماد ندارید، می تواند از بسته های تستی محصولات استفاده کنید ) این کار به شما کمک می کند تا کیفیت خرید خود را افزایش دهید. در صورت عدم رضایت هزینه بسته تستی بازگشت داده می شود.
  • هزینه ارسال نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته و نمی توان به صورت رایگان محاسبه کرد، اما می توان هوشمندانه خرید کنید که هزینه ارسال کمتری پرداخت نمائید، هزینه ارسال از طریق پست تعرفه بالاتری نسبت به باربری دارد، سعی کنید جهت دریافت سفارش از طریق پست، سفارش خود را به ۳۰ کیلو گرم برسانید تا هزینه شما به طور چشمگیری کاهش یابد و همچنین جهت دریافت سفارش از طریق باربری سفارش خود را به ۴۰ کیلو گرم برسانید تا هزینه شما کاهش یابد . 
  • هزینه ارسال از طریق پست هر کیلو بین ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان بر اساس مقدار سفارش و مقصد تحویل کالا متغیر می باشد که سقف ارسال پستی ۳۰ کیلو گرم می باشد ( در صورت سفارش بیشتر ۲ عدد قبض صادر می شود )
  • هزینه ارسال از طریق باربری هر کیلو بین ۶ تا ۱۵ هزار تومان بر اساس مقدار سفارش و مقصد تحویل کالا متغیر می باشد، سعی کنید محصول خود را جهت خرید به دسته های ۴۰ کیلو گرمی تقسیم کنید، به دلیل اینکه باربری هزینه را بر اساس بسته تعیین می کند کرایه ۴۰ کیلوگرم با کرایه ۱۰ کیلو گرم تقریباً برابر می باشد .
  • نکته پایانی : برنج از زمان قدیم مهمان سفره ما ایرانی ها بوده است، در گذشته برنج را به روش های سنتی به دلیل نبود امکانات فرآوری امکان عدم جدا سازی سبوس از برنج را نداشته اند زیرا هرچه لایه سبوس برنج ضخیم تر باشد برنج چرب تر و طعم و مزه بهتری داشته و همچنین در زمان قدیم از کودهای حیوانی استفاده می کردند و طبیعتا کیفیت برنج از نظر طعم و عطر بالا بوده است، حال با گذشت زمان و بروز شدن روش های فرآوری و همچنین استفاده از کود های شیمیایی برنج طعم و عطر قدیم را کم کم از دست داده است و این مورد در تمام محصولات کشاورزی قابل مشاهده می باشد ، امروزه به دلیل استفاده زیاد از سبوس برنج کارخانه ها سبوس را جدا سازی می کنند و جداگانه عرضه می کنند پس دنبال برنج قدیم که عطرش چندین کوچه را پخش می کرد نباشید چنین برنجی فقط با ترکیب شیمیایی اسانس ها به برنج می تواند ساخته شود ، از نظر ما شمالی ها برنج خوب برنجیه که خالی خالی خوشمزه باشد و همچنین پس از استفاده سفت و خشک نشود . شاید ما نتوانیم برنج مد نظر شما را نسبت به زمان قدیم تامین کنیم اما این اطمینان را به شما می دهیم که کم نظیر ترین برنج را از نظر طعم و عطر بدون استفاده مواد شیمیایی به دست شما برسانیم . زیرا ما در کارخانه برنج خالص ایرانی سبوس کمتری از دانه برنج جداسازی می کنیم و در نهایت کیفیت برنج های مجموعه ما نسبت به زمان قدیم تشابه بیشتری نسبت به سایر رقبا دارد .