دستور پخت کرفس پلو

کرفس از جمله سبزی های پر فیبری است که به چربی سوزی و کاهش وزن در افراد کمک بسزایی می کند. ترکیب این سبزی خوش عطر با برنج خالص ایرانی و گوشت و مصرف آن می تواند یک رژیم غذایی متعادل را برای فرد به ارمغان آورد. بر همین اساس تصمیم داریم شما را با دستور پخت کرفس پلوآشنا کنیم تا از این غذای خوش طعم و اشتها آور در سفره خود بی بهره نمانید. پس با ما تا انتهای این مطلب همراه بمانید.

کرفس پلو

مواد لازم برای پخت کرفس پلو

  • برنج خالص ایرانی: 4 پیمانه
  • گوشت گوسفندی چرخ یا خرد شده: 300 گرم
  • ساقه کرفس: 300 الی 400 گرم
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • زعفران دم کرده: 2 الی 3 قاشق غذاخوری
  • زرشک: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و چوب دارچین: به میزان لازم
  • کره: 50 گرم
  • روغن: به مقدار کافی

آموزش دستور دستور پخت کرفس پلو

پیش از آنکه دستور پخت کرفس پلورا آغاز کنیم پیشنهاد می دهیم 4 پیمانه برنج ایرانی را در مقداری آب ولرم و نمک بخیسانید. برای شروع پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود. بسته به خواسته و سلیقه خود گوشت چرخ شده یا نگینی خرد شده را در پیاز ریخته و تفت دهید تا عطر گوشت در‌آمده و تغییر رنگ دهد. نمک، زردچوبه، چوب دارچین و فلفل سیاه را به این مخلوط اضافه کرده و حرارت دهید. به این مخلوط آب افزوده و اجازه دهید کاملا پخته شود.

ساقه کرفس هایی که نگینی خرد شده اند در مقداری آب ریخته و صبر کنید نرم و پخته شوند.کلیه مواد را همراه با زعفران ترکیب کرده و اجازه دهید آب آن به طور کامل تبخیر شود.

حال نوبت آن رسیده که برنج خالص ایرانی را آبکشی نمایید. در قابلمه یک لایه برنج و یک لایه از مواد حاوی گوشت و کرفس اضافه کرده و کره را روی آن قرار دهید و منتظر بمانید دم بکشد. زمان سرو این غذای خوش آب و رنگ فرا رسیده است. کافی است برنج را در دیس کشیده و با زرشک تزئین کرده و از طعم بی نظیر آن بهره ببرید. نوش جان.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...