دستور پخت کدو پلو

در خطه شمال کشور تعداد غذاهای رنگین و خوش طعمی که بانوان با برنج خالص ایرانی آماده می کنند کم نیست. یکی از این غذاها کدو پلو یا کیی پلا می باشد که کدوی حلوایی، آن را پرخاصیت ساخته است. این غذا را می توان به همراه مرغ یا بدون مرغ سرو کرد. اغلب مازندرانی ها کدو پلو را ساده و بدون مرغ می پزند. ما نیز در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت کدو پلوی ساده آشنا کنیم تا سفره تان، از این غذای خوش عطر و طعم ایرانی بی نصیب نماند.

دستور پخت کدو پلو

مواد لازم برای پخت کدو پلو

  • برنج خالص ایرانی: 2 پیمانه
  • کدو حلوایی: 500 گرم
  • سیر: 2 حبه
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • دارچین، زیره، زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن: به اندازه کافی

آموزش دستور پخت کدو پلو

بهتر است قبل از آنکه دستور پخت کدو پلو را آغاز نمایید برنج ایرانی را در آب ولرم و نمک دو ساعت زودتر بخیسانید تا برای پختن آماده شود. در آغاز پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد. حال سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و تا زمانی که پیازها طلایی شده و عطر سیر در آید به نفت دادن ادامه دهید. به این ترکیب کدو حلوایی را که به اندازه دلخواه و به صورت حبه ای برش داده اید اضافه کرده و همراه با دارچین، زیره و زردچوبه در روغن به هم بزنید. کدو پلو غذایی با طعم شیرین است؛ اگر تمایل دارید این شیرینی بیشتر شود می توانید به مخلوط درون تابه کمی شکر اضافه کنید. با سرخ شدن کامل کدو حلوایی ها تابه را از روی حرارت بردارید.

در این بخش از دستور پخت کدو پلو، برنج خالص ایرانی را همراه با زردچوبه جوشانده و آبکشی کنید. کف قابلمه ای که برای پخت کدو پلو در نظر گرفته اید را با روغن و ته دیگ مورد علاقه خود پر کنید. در نهایت برنج و مخلوط کدو حلوایی را به صورت لایه لایه در قابلمه ریخته و اجازه دهید دم بکشد. غذا آماده است. اگر این پلوی ایرانی خوشمزه را همراه با نیمرو و ترشی های شمالی سرو کنید طعم آن را هرگز از خاطر نخواهید برد. نوش جان.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...