دستور پخت پلو سبزیجات

اگر به غذاهایی که با سبزیجات مقوی و متنوع رنگین شده علاقه مند هستید، پلو سبزیجات می تواند یک گزینه ایده آل برای شما باشد. این غذا به سادگی طبخ شده و مزه دلچسبی دارد. یک غذای مجلسی، خوشمزه، کم هزینه و بدون گوشت. همراه شدن برنج خالص ایرانی با پیاز، قارچ، سیر، ذرت و غیره، ترکیبی بی نظیر از عطر و طعم را مهمان سفره شما خواهد کرد. برخی افراد بر اساس سلیقه و خواسته خود این پلو را با گوشت قرمز یا مرغ یا عصاره آب مرغ سرو می کنند. ما قصد داریم از این فرصت استفاده کرده و شما را با دستور پخت پلو سبزیجات بیشتر آشنا می کنیم.

پلو سبزیجات

مواد لازم برای پخت پلو سبزیجات

  • برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
  • هویج: یک عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی پوره شده: 2 عدد
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • سیر: دو حبه
  • لوبیا سبز خرد شده، ذرت، نخود فرنگی هر کدام: یک پیمانه
  • قارچ: 200 الی 250 گرم
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، ادویه کاری و آویشن: به میزان لازم
  • روغن: به میزان کافی

آموزش دستور پخت پلو سبزیجات

در آغاز لازم است برنج ایرانی را دو ساعت زودتر در آب ولرم و نمک بخیسانید. در شروع آموزش دستور پخت پلو سبزیجات، ابتدا پیازی که نگینی خرد شده و سیرهای له شده را در روغن تفت دهید تا عطر آن آزاد شده و طلایی رنگ شود. پوره گوجه فرنگی را روی حرارت قرار دهید و تا زمانی که بوی خامی آن از بین رفته منتظر بمانید. در ادامه قارچ هایی که ورقه کرده اید را همراه با روغن و کره در تابه تفت دهید و تا اندازه ای که آب قارچ ها در نیامده به این روند ادامه دهید. آویشن، ادویه کاری، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.

حال نوبت تفت دادن فلفل دلمه ای و لوبیا سبز رسیده است. پس از چند دقیقه به این مخلوط ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید. برنج خالص ایرانی خیس خورده را آبکشی کرده و اجازه دهید دم بکشد. کلیه سبزیجات حرارت دیده را با هم مخلوط کرده و به برنج بیفزایید. این پلوی رنگارنگ و خوش عطر را در دیس کشیده و میل کنید. نوش جان.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...