اغلب غذاهایی که با ماهی همراه می شوند ما را به یاد طعم بی نظیر غذاهای جنوب ایران می اندازند. کمتر کسی می تواند از کنار عطر خوش گوشت ماهی که با انواع ادویه معطر و برنج خالص ایرانی همراه شده به سادگی گذر کند. حیف است ایرانی باشید و با دستور پخت پلو بندری با تن ماهی آشنا نباشید. پس با ما همراه شوید تا با نحوه طبخ این غذای پرخاصیت و خوشمزه بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم برای پخت پلو بندری با تن ماهی
- برنج خالص ایرانی: 4 پیمانه
- تن ماهی: 2 قوطی
- پیاز بزرگ: 2 عدد
- شوید، سبزی معطر خرد شده و ادویه پلویی: 2 پیمانه
- گوجه فرنگی متوسط: 3 عدد
- فلفل سبز تند: 1 الی 2 عدد
- سیر : 3 حبه
- زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
- زعفران دم کرده: نصف لیوان
- روغن مایع: به مقدار کافی
- ادویه ماهی: یک قاشق مرباخوری
آموزش دستور پخت پلو بندری با تن ماهی
پیش از شروع آموزش دستور پخت پلو بندری با تن ماهی باید برنج ایرانی را در آب ولرم و نمک به مدت دو الی سه ساعت بخیسانید. برای شروع پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سیر رنده شده را به مخلوط اضافه کرده و با زردچوبه و فلفل سبز تند خرد شده روی حرارت قرار دهید تا بوی خامی زردچوبه برطرف شود. حال تن ماهی را که به مدت 20 دقیقه در آب جوشانده اید در تابه ریخته و با کف گیر بافت گوشت آن را از هم باز کنید. در ادامه ادویه ماهی، فلفل سیاه، قرمز و نمک را به آن اضافه کرده و تا زمانی که عطر ادویه ها در آید به هم زدن آن ادامه دهید. در نهایت این ترکیب با افزودن گوجه، شوید و سبزیجات خرد شده و معطر تکمیل خواهد شد. به این مواد کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید پخته شود.
زمان آماده کردن پلو بندری فرا رسیده است. برنج خالص ایرانی را آبکشی نمایید. ته قابلمه ای را که برای دم کشیدن برنج برگزیده اید با ته دیگ نان یا سیب زمینی پوشانده و روی آن یک لایه برنج و یک قاشق زعفران دم کشیده بریزید. پلو بندری دم کشیده شده را با مواد تن ماهی ترکیب کنید. این غذای خوش طعم را همراه با ترشی بندری و سبزی خوردن میل کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...