دستور پخت شکر پلو

شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوهایی است که عطر برنج خالص ایرانی را با دنیایی از رنگ های اشتها آور در آمیخته است. شکر پلو در کنار گوشت مرغ، بره یا حتی بدون گوشت سرو شده و طعم و مزه ای به یاد ماندنی در خیال شما بر جای می گذارد. در ادامه قصد داریم دستور پخت شکر پلو را در اختیار شما قرار دهیم تا سفره تان را به با این غذای بی نظیر مزین و لحظاتتان را شیرین تر نمایید.

شکر پلو

مواد لازم برای پخت شکر پلو

  • برنج خالص ایرانی : یک کیلو
  • شکر: یک کیلو
  • روغن: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • زعفران دم کرده: یک الی دو قاشق غذاخوری
  • مغز پسته، بادام و پوست نارنگی خلال شده: به میزان لازم
  • گلاب: یک پیمانه
  • شکر: 100 گرم
  • آب: نیم پیمانه

آموزش دستور پخت شکر پلو

پیش از آنکه آموزش دستور پخت شکر پلو را آغاز کنید، برنج ایرانی را در آب و نمک به مدت دو ساعت بخیسانید. در این فاصله خلال ها را آماده نمایید برای این کار مغز پسته و بادام را در نیم پیمانه گلاب بخیسانید تا نرم شود. خلال پوست نارنگی را در چند آب بجوشانید تا تلخی آن از میان برود. سپس آنها را با شکر، آب و باقیمانده گلاب و همراه با خلال های خیس خورده مخلوط کرده و اجازه دهید 4 الی 5 ساعت بماند. با این کار مغز همه خلال ها شیرینی را به خوبی به خود خواهند گرفت. در ادامه یک کیلو شکر را در آب حل کرده و حرارت دهید تا غلیظ شود. به این شهد، زعفران دم کرده و روغن بیفزایید.

برنج خالص ایرانی خیس خورده را درون آب در حال جوش و زردچوبه ریخته و تا زمانی که با ناخن قابل نصف شدن باشد روی حرارت نگه دارید. حال برنج را صاف کرده و شهد را روی آن بریزید. برنج را به طور کامل با شهد زیر و رو کنید تا یکدست شود. این شیرین پلوی خوشمزه را در دیس ریخته، با خلال های شیرین شده تزیین کرده و نوش جان کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...