سماق از جمله ادویه های تند و ترش مزه ای است که در بسیاری از غذاهای کشورهای خاورمیانه مورد استفاده قرار می گیرد. ترکیب این ادویه با برنج خالص ایرانی، عطر برنج را با طعم و رنگ ویژه ای همراه خواهد ساخت. سماق پلو از جمله غذاهای اصیل ایرانی است که بیشتر از دیگر استان های کشور عزیزمان، در اردبیل توسط بانوان هنرمند طبخ و سرو می گردد. همراه شدن این نوع پلو با گوشت چرخ کرده قلقلی یا مرغ، آن را در دسته غذاهای پرطرفدار خانوادگی و مجلسی قرار داده است. در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت سماق پلو بیشتر آشنا کنیم. پس با ما همراه بمانید.
مواد لازم برای پخت سماق پلو
- برنج خالص ایرانی: 2 پیمانه
- سماق: دو قاشق غذاخوری
- روغن: به میزان لازم
- گوشت چرخ شده: 300 گرم
- پیاز رنده شده: یک عدد
- زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
آموزش دستور دستور پخت سماق پلو
در ابتدای معرفی دستور پخت سماق پلو، برنج ایرانی را یک ساعت زودتر در نمک و آب بخیسانید. در این فاصله می توانید گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه ترکیب کنید. گوشت را با ابعاد دلخواه، قلقلی کرده و در روغن تفت دهید تا خوب سرخ شود. برنج خیس خورده را جوشانده و آبکشی نمایید. مقداری از برنج را با زعفران دم کرده مخلوط نمایید.
اکنون زمان آن رسیده که کف قابلمه چرب شده را با یک لایه برنج زعفرانی، یک لایه گوشت و یک لایه برنج سفید پر کنید. روی برنج سفید به میزان دلخواه سماق بپاشید. این روال را می توانید در چند مرحله تکرار کنید. پس از آن اجازه دهید برنج خالص ایرانی دم کشیده و گوشت قلقلی ها مغز پخت شوند. حال می توانید این پلوی خوش رنگ و عطر ایرانی را در دیس کشیده و از طعم دلچسب آن غرق در لذت شوید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...