انار میوه ای است که ما را به یاد بلندترین شب سال، یلدا می اندازد. نشستن دانه های قرمز و اشتها آور این میوه پاییزی بر روی برنج خالص ایرانی، دنیایی از رنگ و طعم را مهمان یک غذای ایرانی خواهد کرد. انار پلو یک غذای شیرازی و قزوینی است که در فصل پاییز و زمستان طبخ می شود. بانوان قزوینی این غذا را بدون گوشت و همراه با کشمش و تخم گشنیز و شیرازی های خونگرم آن را همراه با گوشت مرغ یا گوسفند سرو می کنند. در ادامه شما را با دستور پخت انار پلو به سبک شیرازی و با گوشت مرغ آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم برای پخت انار پلو
- برنج خالص ایرانی: 4 پیمانه
- انار دانه شده: 2 پیمانه
- گوشت سینه مرغ: 500 گرم
- پیاز متوسط: 2 عدد
- سیر: 2 حبه
- رب انار: یک قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری
- خلال پسته و بادام: به میزان دلخواه
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن: به اندازه کافی
آموزش دستور پخت انار پلو
پیش از آنکه شما را با دستور پخت انار پلوآشنا کنیم لازم به یادآوری است که حتما برنج ایرانی را دو ساعت زودتر در آب ولرم و نمک بخیسانید. در مدت زمانی که برنج خیس می خورد، گوشت مرغ را همراه با یک پیاز، نمک، زردچوبه و سیر بپزید. گوشت مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و به پیازی که در روغن کمی تفت خورده اضافه کنید. این مخلوط را همراه با رب انار، نیمی از دانه های انار و زعفران دم کرده خوب تفت دهید. در آخر خلال بادام و پسته را به مرغ هایی که به طعم رب انار در آمده اند اضافه کرده و آنقدر به هم بزنید تا یکدست شود.
برنج خالص ایرانی را آبکشی کنید. ته قابلمه ای را که برای دم کردن انتخاب کرده اید با ته دیگه نان یا سیب زمینی پر کنید. باقیمانده زعفران را با برنج مخلوط کرده و اجازه دهید دم بکشد. برای تهیه انار پلو می توانید به دو صورت عمل نمایید. یا مخلوط مرغ و انار را با برنج مخلوط کنید یا پس از کشیدن برنج در دیس آن را به صورت تزئینی روی پلو بریزید. زمان چشیدن این غذای خوشمزه فرا رسیده است. نوش جان.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...