دستور پخت گشنیز پلو

در دستور پخت گشنیز پلو، یکی از انواع پلوهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی، از برنج خالص ایرانی استفاده می شود. تهیه این غذا بسیار آسان بوده و می توان آن را با انواع گوشت ها مانند مرغ، گوشت چرخ کرده و حتی میگو سرو کرد. گشنیز به کار رفته در این غذا علاوه بر عطر و طعم دلپذیر، خواص درمانی بسیاری از جمله ضد نفخ بودن، اشتها آور، جلوگیری از ترش شدن معده و کاهش درد صفرا را دارد. در این آموزش، طرز تهیه گشنیز پلو با گوشت چرخ کرده را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه و مغذی را در منزل خود تهیه کرده و از طعم بی نظیر آن در کنار خانواده لذت ببرید.

گشنیز پلو

مواد لازم گشنیز پلو

  • برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
  • گشنیز تازه: 3 پیمانه
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • قارچ: 300 گرم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر لیمو عمانی: به مقدار لازم

آموزش دستور پخت گشنیز پلو

اولین کاری که در دستور پخت گشنیز پلو باید انجام شود خرد کردن پیاز است. ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با گوشت چرخ کرده در روغن تفت بدهید تا رنگ گوشت تغییر پیدا کند. سیر رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی را همراه با گوشت چرخ کرده تفت دهید تا مزه دار شود. قارچ های ورقه شده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود. در نهایت رب گوجه فرنگی را به مواد گوشتی اضافه کرده و کمی تفت دهید.

گشنیز را تمیز کرده و ریز خرد کنید. برنج ایرانی از قبل خیسانده را به صورت آبکشی آماده نمایید. کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ دلخواه سیب زمینی یا نان را قرار دهید. یک لایه برنج، یک لایه گشنیز و سپس یک لایه مواد گوشتی را درون قابلمه بچینید و این مراحل را تا پایان مواد تکرار کنید. در نهایت، زعفران دم کرده و کره را روی برنج خالص ایرانی بریزید و دم بگذارید. با رعایت این دستور پخت ساده، می توانید یک گشنیز پلوی خوشمزه و مجلسی را تهیه کنید که مطمئناً مورد پسند همه اعضای خانواده قرار خواهد گرفت.

 از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...