در دستور پخت کنگر پلو از گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده استفاده می شود که بستگی به سلیقه شما دارد، اما مرغ خوشمزه تر می شود. کنگر گیاه بسیار خوشمزه ای است و در فصل بهار می توانید آن را به صورت تازه مصرف کنید. کنگر پلو یک غذای اشتها آور است. در ادامه با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه باشید.
مواد لازم کنگر پلو
- سینه یا ران مرغ: 3 تکه
- برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
- کنگر پاک شده: 300 گرم
- پیاز: 1 عدد
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- شوید تازه یا خشک: نصف پیمانه
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
مراحل دستور پخت کنگر پلو
اولین مرحله در دستور پخت کنگر پلو مزه دار کردن مرغ با کمک ادویه ها است. مرغ شسته شده و آب گرفته را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید. بعد از حدود یک ساعت مرغ را از یخچال در آورده و در تابه به همراه کره تفت بدهید. استفاده از کره باعث خوشمزه شدن مرغ می شود؛ اما نباید در حرارت بالا تفت داده شود.
زمانی که مرغ کاملا سرخ و طلایی شد روی آن زعفران بریزید تا خوش رنگ تر شوند. مرغ ها را از تابه خارج کرده و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید و به همراه کمی روغن تفت بدهید. زردچوبه را به پیاز اضافه کنید تا سبک شود و در نهایت رب گوجه را به همراه پیاز سرخ کنید تا طعم بهتری به غذا بدهد. مرغ های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید و با ریختن آب جوش و نمک اجازه دهید تا مرغ کاملا پخته و مزه دار شود.
در ادامه دستور پخت کنگر پلو، کنگرها را کمی تفت دهید تا در پلو خوشمزه تر شوند. قبل از آبکش کردن برنج خالص ایرانی به آن شوید و کنگر را اضافه کرده و بعد آبکش کنید. در نهایت کف قابلمه ته دیگ سیب زمینی گذاشته و برنج ایرانی را دم کنید. کنگر پلو به همراه مرغ و سس آن طعم بسیار خوبی دارد.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...