دستور پخت چرتمه پلو

با توجه به دستور پخت چرتمه پلو می توانید این غذای خوشمزه را در خانه آماده و نوش جان کنید. چرتمه پلو با جگر گوسفندی تهیه می شود. طعم متفاوت جگر در این غذا باعث می شود تا طعم جدید و بی نظیری را تجربه کنید. در ادامه با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه باشید.

چرتمه پلو

مواد اولیه چرتمه پلو:

  • دنبه: 100 گرم
  • سیر: 5 حبه
  • پیاز بزرگ: 1 عدد
  • ماست: 1 پیمانه
  • فلفل کبابی: 4 عدد
  • برنج خالص ایرانی: 2 پیمانه
  • قارچ: 5 عدد
  • زعفران: به مقدار لازم
  • جگر گوسفندی: 400 گرم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل دستور پخت چرتمه پلو

اولین مرحله در دستور پخت چرتمه پلو آماده سازی جگر است. حتما از قصابی جگر تازه گوسفندی تهیه کنید زیرا اگر جگر تازه نباشد، مزه خوبی به این غذا نمی دهد. جگر را به خوبی بشویید و آن را به تکه های کوچک خرد کنید. برای پخت بهتر جگر حتما آن را به صورت مکعب های ریز در بیاورید. برای تهیه برنج ایرانی باید ابتدا آن را شسته و حدود دو ساعت خیس کنید تا کمی نرم شود. در این مدت زعفران را هم آسیاب کرده و بگذارید دم بکشد.

برای آماده سازی مواد چرتمه پلو ابتدا پیاز را پوست گرفته و به صورت باریک برش بزنید. پیاز را به همراه زردچوبه در تابه تفت دهید تا کمی سبک شود. بعد از سبک شدن پیاز به آن جگر و دنبه های خرد شده را اضافه کنید. این مواد را با هم به خوبی تفت بدهید تا روغن دنبه خارج شده و جگرها کمی سرخ شوند. در ادامه این دستور غذایی باید فلفل کبابی خرد شده و قارچ ریز را به مواد اضافه نمایید. برای طعم دار کردن غذا فلفل و نمک را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا تفت بخورند. با خاموش کردن حرارت مواد را کاملا له کرده و به آن ماست و سیر اضافه نمایید. برنج خالص ایرانی را به صورت جداگانه آبکش کرده و با زعفران دم بگذارید و در نهایت همراه با جگر آماده شده میل کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...