با توجه به دستور پخت پلو کدو حلوایی می توانید یک غذای خوشمزه مازندرانی را در خانه آماده کنید. استفاده از کدو حلوایی در غذا باعث می شود تا علاوه بر خوشمزه شدن پلو، خواص زیادی برای شما داشته باشد. در شمال کشور این غذا را با نام کیی پلا می شناسند و از غذاهای پرطرفدار شمالی محسوب می شود. شما با توجه به سلیقه خود می توانید در این غذا مرغ یا گوشت ریخته یا به صورت ساده آن را تهیه کنید. با استفاده از برنج خالص ایرانی کیفیت و طعم این غذا را بیشتر کنید.
مواد لازم پلو کدو حلوایی
- برنج خالص ایرانی: 2 و نیم پیمانه
- گوشت چرخ کرده: 250 گرم
- پیاز رنده شده: 1 عدد
- کدو حلوایی بدون پوست: 300 تا 400 گرم
- ادویه پلویی و فلفل قرمز: هر کدام 1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: 1 قاشق
- نمک و شکر: به میزان لازم
مراحل دستور پخت پلو کدو حلوایی
اولین کار در دستور پخت پلو کدو حلوایی خیساندن برنج ایرانی در آب است، برنج را همراه با نمک درون آب بخیسانید. برای مزه دار کردن گوشت چرخ کرده آن را درون ظرف ریخته و به همراه نمک و فلفل آن را ورز بدهید. پیاز رنده شده و آب گرفته را به گوشت اضافه کنید تا طعم و بوی بهتری پیدا کند. با توجه به سلیقه خود می توانید گوشت چرخ کرده را قلقلی کرده یا به همین صورت سرخ و در پلو استفاده کنید.
در تابه ای کره ریخته و کوفته قلقلی ها را در آن به خوبی سرخ کنید. کدو حلوایی مکعبی خرد شده و شکر را هم اضافه کرده و همراه با گوشت تفت بدهید. برای این غذا باید برنج خالص ایرانی را به صورت آبکشی آماده کنید. درون قابلمه ته دیگ گذاشته و از مواد برنج و کدو حلوایی و گوشت لابه لای برنج بریزید. برای خوش طعم شدن غذا در این مرحله می توانید همراه با مواد، مقداری پیاز داغ و ادویه پلویی اضافه کنید. در آخر زعفران را به پلو اضافه کرده و نوش جان کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...