اگر به سلامت و رژیم غذایی خود اهمیت می دهید، دستور پخت پلو مرغ رژیمی یک گزینه ایده ال برای ناهار یا شام محسوب می شود. پخت مرغ و برنج به صورت رژیمی باعث می شود تا خواص آن ها حفظ شده و از روغن کم تری استفاده شود. برای خوشمزه شدن این غذا باید از برنج خالص ایرانی استفاده کنید که بو و عطر خاصی دارد. برای آموزش دستور پخت این غذای محبوب با ما همراه باشید.
مواد لازم پلو مرغ رژیمی
- برنج خالص ایرانی: 2 پیمانه
- عدس: 1 پیمانه
- پیاز: 1 عدد
- سینه مرغ: 1 عدد
- قارچ: 4 عدد
- گوجه پوره شده: 2 عدد
- رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
- خرما: 12 عدد
- کشمش: 1 استکان
- نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
مراحل دستور پخت پلو مرغ رژیمی
اولین کار در دستور پخت پلو مرغ رژیمی پختن عدس است. عدس هایی که از چند ساعت قبل خیسانده اید را با کمی نمک و دارچین بپزید. ابتدا برنج ایرانی را آماده می کنیم و در زمان دم کشیدن آن، مرغ پخته خواهد شد. برنج خالص ایرانی را کمی بخیسانید و در آب جوش و نمک بریزید تا نرم شود. بعد از جوشیدن برنج باید آن را آبکش کنید و به همراه ته دیگ کم روغن و اضافه کردن عدس ها دم بگذارید. اگر با رنگ آب عدس مشکلی ندارید، می توانید از آن برای جوشاندن برنج استفاده کنید.
برای آماده کردن مرغ رژیمی باید ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید. مرغ را به همراه پیاز، زردچوبه و کمی نمک روی حرارت بگذارید تا پخته شود. بعد از پخته شدن مرغ، آن را ریش ریش کنید. در تابه ای کمی پیاز ریخته و با 1 قاشق روغن آن را تفت بدهید. ادویه ها مانند زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه و بعد پوره گوجه و رب گوجه را بریزید. بعد از تفت خوردن قارچ ها را اضافه کرده و درب ظرف را ببندید تا پخته شوند. بعد از چند دقیقه مرغ های ریش ریش شده را اضافه و اجازه دهید جا بیفتد. خرما و کشمش را در تابه کمی تفت داده و به همراه مرغ و پلو سرو کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...