دستور پخت پلو مرغ

پلو مرغ از جمله غذاهای محبوب ما ایرانی ها است که به سادگی و در زمان کوتاه آماده می شود. توجه به نکات دستور پخت پلو مرغ باعث می شود تا این غذا بسیار خوشمزه تر شده و همه افراد خانواده از خوردن آن لذت ببرند. برای تهیه پلو مرغ حتما از برنج خالص ایرانی استفاده کنید چون که مزه و بوی بسیار خوبی دارد.

مواد لازم پلو مرغ

  • فیله یا ران مرغ: 4 تکه
  • برنج خالص ایرانی: 2 پیمانه
  • سیر: 3 حبه
  • گشنیز تازه: 150 گرم
  • آب لیموترش: 2 قاشق غذاخوری
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

آموزش دستور پخت پلو مرغ

برای آماده کردن پلو مرغ فوری طبق دستور پخت پلو مرغ ابتدا به سراغ مرغ می رویم. برای مزه دار کردن مرغ قبل از پخت از روغن زیتون، عسل، آبلیمو، گشنیز، سیر رنده شده و فلفل و نمک استفاده کنید. تمام قسمت های مرغ را به این مواد آغشته کرده و حدود 2 ساعت زمان بدهید تا مزه‌ ها جذب مرغ شوند. بعد از گذشت مدت زمان دو ساعت مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج کنید. روغن را در تابه ریخته و اجازه دهید کاملا داغ شود، سپس تکه های مرغ را در آن کاملا سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

اگر از برنج ایرانی تازه استفاده می کنید، خیلی نیازی به خیساندن ندارد؛ در غیر این صورت دو ساعت برنج خالص ایرانی را با آب سرد و نمک بخیسانید. در قابلمه برنج را به همراه آب، نمک و گشنیز خرد شده اضافه کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه آب برنج جمع شد تکه های مرغ را در بین برنج بگذارید تا حین دم کشیدن به خوبی پخته شوند. بعد از 40 دقیقه غذا آماده شده و می توانید آن را نوش جان کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...