فلفل دلمه ای از جمله سبزیجات معطر و پرخاصیتی است که به غذا طعم فانتزی دلپذیری می بخشد. فلفل دلمه ای رنگی سرشار از ویتامین سی بوده و به افزایش ایمنی بدن کمک بسزایی می کند. این فلفل خوش عطر در غذاهای زیادی جا خوش کرده است. در ادامه قصد داریم این سبزی را با برنج ایرانی ترکیب کرده و شما را با دستور پخت پلو فلفل دلمه ای آشنا کنیم. اگر به دنیال یک غذای ساده و خوش طعم هستید با ما تا انتها همراه بمانید.
مواد لازم برای پخت پلو فلفل دلمه ای
- برنج خالص ایرانی: 2 پیمانه
- فلفل دلمه ای سبز یا رنگی: 2 عدد متوسط
- فیله مرغ: دو عدد
- پیاز متوسط: یک عدد
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان کافی
- روغن: به میزان کافی
آموزش دستور پخت پلو فلفل دلمه ای
در شروع آموزش دستور پخت پلو فلفل دلمه ای، برنج ایرانی را در آب ولرم و نمک بخیسانید تا برای پخت آماده شود. در ادامه پیازی که نگینی خرد شده را در کمی روغن سرخ کرده، زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید. حال زمان آن رسیده که فیله مرغ را نگینی و به اندازه دلخواه خرد کرده و به پیاز و ادویه اضافه کنید. فیله ها را به اندازه ای تفت دهید تا کاملا سرخ شود. در نهایت رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای های خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و کمی روی حرارت نگه دارید تا بوی خامی آنها گرفته شده و معطر شوند.
در ادامه دستور پخت پلو فلفل دلمه ای، برنج خالص ایرانی را آبکشی کنید. یک لایه از برنجی که برای دم کردن آماده شده را در قابلمه ای که از قبل کف آن را با ته دیگ نان یا سیب زمینی آماده کرده اید، بریزید. روی این برنج را با لایه ای از مخلوط فلفل دلمه ای و فیله مرغ بپوشانید. این کار را تا اتمام برنج ادامه دهید. پلوی فلفل دلمه ای بعد از دم کشیدن برنج آماده سرو است. زمان آن رسیده که این پلوی خوش عطر و دلپذیر را در دیس کشیده و در کنار خانواده خود از مزه آن لذت ببرید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...