دستور پخت پلو تره فرنگی

پلو تره فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با ترکیبی از برنج خالص ایرانی، مرغ و تره فرنگی تهیه می شود. عطر و طعم بی نظیر تره فرنگی در کنار طعم لذیذ مرغ، این غذا را به یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی تبدیل کرده است. برای آموزش دستور پخت پلو تره فرنگی با ما همراه باشید.

پلو تره فرنگی

مواد لازم پلو تره فرنگی

  • برنج خالص ایرانی: ۲ پیمانه
  • تره فرنگی: ۱ دسته
  • فیله مرغ: ۴ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • کره و زعفران: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

آموزش دستور پخت پلو تره فرنگی

با توجه به دستور پخت پلو تره فرنگی، تمام مواد اولیه را تهیه کرده و روی میز بچینید. ابتدا به سراغ مرغ می رویم. استخوان های سینه مرغ را جدا کرده و آن را به صورت مکعبی خرد کنید. برای مزه دار کردن مرغ از ادویه های زردچوبه، زعفران، نمک و فلفل سیاه استفاده می کنیم. مرغ مزه دار شده را درون یخچال بگذارید. تره فرنگی را شسته و خرد کنید تا آماده استفاده در غذا شود.

پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه کره درون تابه بریزید. بعد از سبک شدن پیازها مرغ را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا پخته شود. بعد از تفت و پخت مرغ، تره فرنگی خرد شده را اضافه کرده و تفت بدهید. برنج ایرانی از قبل خیسانده را آبکش کنید. درون قابلمه مناسبی با توجه به سلیقه خود ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید. ابتدا یک لایه برنج و بعد مواد مرغ و تره فرنگی را بریزید. این کار را به صورت لایه لایه ادامه دهید تا مواد تمام شوند. در آخر کمی زعفران روی برنج ریخته و برنج خالص ایرانی را دم کنید. بعد از 40 دقیقه غذا آماده شده است.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...