دستور پخت پلو با نیمرو

نیمرو از جمله غذاهای و میان وعده هایی می باشد که به دلیل آنکه ساده و به سرعت آماده می شود، پرطرفدار است. تصور کنید این غذای مقوی و سالم با برنج ایرانی همراه شود. عطر برنج دم کشیده، طعم نیمروی زرد و عسلی شما را لذت بخش تر خواهد کرد. با ما همراه شوید تا شما را با دستور پخت پلو با نیمرو بیشتر آشنا کنیم. شما نیز برای یکبار هم که شده، طعم نیمرو را با برنج خوش عطر ایرانی امتحان کنید. مطمئنا پشیمان نخواهید شد.

مواد لازم برای پخت پلو با نیمرو

  • برنج خالص ایرانی:  2 پیمانه
  • تخم مرغ: به تعداد لازم ( برای این میزان برنج 4 الی 5 تخم مرغ کافی است.)
  • نمک و روغن: به میزان لازم

آشنایی با دستور پخت پلو با نیمرو

پیش از آغاز آموزش دستور پخت پلو با نیمرو، برنج را در به مدت دو ساعت در آب و نمک بخیسانید. برنح ایرانی را می توانید به صورت آبکشی یا دم کنی آماده کنید. این به سلیقه شما بستگی دارد؛ اما برنج دم کتی به دلیل داشتن نشاسته بیشتر، خوش عطر تر بوده و طعم لذیذتری دارد.

برنج خالص ایرانی را در آب و نمک بجوشانید. زمانی که دانه های برنج با ناخن نصف شدند، آن را آبکشی کنید.زمان آن رسیده که به برنج اجازه دهید دم بکشد. وقتی برنج برای خوردن آماده شد سراغ پختن نیمرو بروید. برای این کار کف تابه را به روغن آغشته کرده و اجازه دهید داغ شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی در ماهیتابه شکسته و کمی نمک روی آن بپاشید. منتظر بمانید تخم مرغ بسته شود. با برداشتن سریعتر تابه از روی اجاق گاز، نیمرو زرد و عسلی خواهد شد. با این حال اگر دوست دارید نیمروی یک دست و برشته تری داشته باشید می توانید تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، هم بزنید و سپس در روغن داغ بریزید تا پخته شود.

نیمرو را کنار برنج بگذارید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...