دستور پخت پاچه پلو از پلو و کله پاچه تهیه شده است که مزه بسیار خاصی دارد. اکثر ایرانی ها کله پاچه را دوست دارند و شاید شما تا به حال، کله پاچه پلو را امتحان نکرده باشید. با تهیه برنج خالص ایرانی و کله پاچه می توانید این پلوی مقوی و خوشمزه را در خانه تهیه کنید. برای آموزش طرز تهیه پاچه پلو با ما همراه بمانید.
مواد لازم پاچه پلو
- برنج خالص ایرانی: 4 پیمانه
- کله پاچه: 2 عدد
- آلو بخارا: 300 گرم
- آب کله پاچه: 1 پیمانه
- سیر رنده شده: 10 حبه
- کره: 50 گرم
- برگ زردآلو: 150 گرم
- گلپر: 1 قاشق غذا خوری
- قره قروت: به میزان لازم
آموزش دستور پخت پاچه پلو
اولین مرحله در دستور پخت پاچه پلو آماده کردن کله پاچه است و در صورت تهیه کله پاچه به صورت آماده کار آسان تر می شود. کله پاچه را خوب بشویید و به همراه پیاز، سیر و فلفل و زردچوبه روی حرارت بگذارید. برای از بین بردن بوی کله پاچه می توانید از دارچین استفاده کرده و آن را در اواخر پخت اضافه کنید. زمانی که کله پاچه کاملا نرم شد و آبش کمتر شد، آماده است و آن را کنار بگذارید.
برنج خالص ایرانی را از چند ساعت قبل خیسانده و به صورت آبکشی آماده کنید. در این مرحله باید یک قابلمه روی حرارت گذاشته و برگه زردآلو و آلو را در آن به همراه کمی کره تفت بدهید. زمانی که به خوبی تفت خوردند به آن ها ادویه ها شامل گلپر، قره قروت، سیر را اضافه کنید. زمانی که ادویه ها تفت خورد و بوی آن ها پخش شد، یک لیوان آب پاچه را اضافه کنید. حال قابلمه مناسب برنج را روی حرارت گذاشته و ته دیگ زعفرانی برای آن بگذارید. برنج ایرانی و قره قروت را ترکیب کرده و مواد آلو و آب کله پاچه را روی آن بریزید. گوشت کله پاچه را هم روی برنج گذاشته و دم بگذارید. بعد از 35 دقیقه برنج آماده شده و می توانید نوش جان کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...