دستور پخت مگشت پلو

دستور پخت مگشت پلو از جمله دستورات معروف غذاهای جنوب کشور است که این غذا طعم بسیار خاصی دارد. مانند بسیاری از غذاهای جنوب، در این غذا نیز از ماهی استفاده می شود. البته به دلیل داشتن تیغ زیاد در ماهی های جنوبی، استفاده از تن ماهی کار را ساده تر می کند. ما دستور پخت این غذا با تن ماهی و برنج خالص ایرانی را در اختیار شما قرار می دهیم.

مگشت پلو

مواد لازم مگشت پلو

  • برنج خالص ایرانی: 4 پیمانه
  • سبزی ماهی: 500 گرم
  • کشمش: 1 پیمانه
  • تن ماهی: 2 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • گردو: 4 عدد
  • سیر: 6 حبه
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • ادویه ها شامل پودر لیمو عمانی، دارچین، زردچوبه، زیره، فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز: هر کدام 1 قاشق مرباخوری
  • نمک: به میزان لازم

مراحل دستور پخت مگشت پلو

نخستین کاری که در دستور پخت مگشت پلو به آن اشاره شده، آماده سازی سبزی این غذا است. ترکیب 400 گرم گشنیز به همراه 100 گرم شنبلیله را پاک کرده و بشویید. سبزی ها را ریز خرد کنید تا برای استفاده در غذا آماده باشند. حال نوبت به آماده سازی مواد میانی غذا می رسد. پیاز را خرد کرده و به همراه کمی روغن در تابه تفت دهید تا سبک شود. بعد از تفت خوردن پیاز، ادویه ها یعنی زردچوبه، پودر لیمو عمانی، دارچین، تخم گشنیز و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. در انتها سیر را اضافه کنید تا بوی خاصی به غذا بدهد.

بعد از تفت خوردن پیاز به همراه ادویه ها حالا نوبت به اضافه کردن سبزی می رسد که باید حدود یک ربع تفت داده شود. تن ماهی جوشانده و آب گرفته شده را روی سبزی ها بریزید و به همراه نمک و گردو مواد را مزه دار کنید. برنج خالص ایرانی را آبکش کرده و بعد از گذاشتن ته دیگ به نوبت کمی برنج و مواد تن ماهی و سبزی را لایه لایه در قابلمه بریزید. روی غذا زعفران دم کرده ریخته و اجازه دهید دم بکشد. برنج ایرانی را در ظرف کشیده و به همراه کشمش پلویی تفت داده شده تزئین کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...