دستور پخت مرصع پلو

دستور پخت مرصع پلو یکی از بهترین دستورات آشپزی است که باید در برنامه غذایی خود قرار بدهید. به دلیل ظاهر و طعم بسیار خوب این غذا، می توانید مرصع پلو را در مجالس و برای پذیرایی از مهمان ها تهیه کنید. استفاده از گوشت قرمز یا مرغ در این غذا به ذائقه شما بستگی دارد. استفاده از برنج خالص ایرانی در مرصع پلو بهترین انتخاب است.

مرصع پلو

مواد لازم مرصع پلو

  • مرغ کامل: یک عدد
  • زعفران: یک سوم قاشق چایخوری
  • پیاز: دو عدد
  • برنج خالص ایرانی: سه پیمانه
  • مغز گردو، خلال پسته و بادام: هر کدام نصف لیوان
  • کشمش: یک لیوان
  • زرشک: یک لیوان
  • زردچوبه، نمک و شکر: به میزان لازم

آموزش مراحل دستور پخت مرصع پلو

برای آماده کردن این غذا طبق دستور پخت مرصع پلو به روش اصلی برنج ایرانی را بشویید، تا چند ساعت بخیسد. زرشک و کشمش را در آب سرد بخیسانید تا گل درون آن ها خارج شده و در آب ته نشین شود. مرغ را به تکه های بزرگ خرد کنید تا بهتر مزه دار شود. مقداری نمک، زردچوبه و پیاز روی مرغ ها ریخته و به همراه کمی آب اجازه دهید تا کاملا پخته شود. استخوان های مرغ پخته شده را جدا کرده و برش بزنید. خلال بادام و پسته را در کمی گلاب یا آب سرد بخیسانید تا نرم تر شوند.

برای آماده کردن مواد تزئین غذا، باید خلال ها، کشمش و زرشک را به صورت جداگانه و با کمی روغن تفت بدهید. در صورت تمایل کمی شکر به زرشک ها اضافه کنید تا شفاف تر شده و طعم ترش آن ها کاهش پیدا کند. برنج خالص ایرانی را به همراه کمی آب و نمک روی حرارت گذاشته و بعد از آبکش کردن دم بگذارید. مرغ تکه شده را به همراه کشمش و زرشک مخلوط کرده و برنج را با آن تزئین کنید. کمی روغن داغ و خلال ها را هم روی برنج بریزید و نوش جان نمایید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...