دستور پخت لوبیا پلو

لوبیا پلو از جمله غذاهای محبوب ایرانی شناخته می شود که برای مهمانی ها و مجالس یک غذای کاملا مناسب است. دستور پخت لوبیا پلو بسیار ساده بوده و معمولا از گوشت چرخ کرده یا مرغ برای تهیه این غذا استفاده می شود. اگر می خواهید لوبیا پلوی شما خوشمزه تر شود حتما از برنج خالص ایرانی استفاده کنید. برای آموزش پخت این غذای محبوب با ما همراه باشید.

لوبیا پلو

مواد لازم لوبیا پلو

  • لوبیا سبز: 3 پیمانه
  • برنج خالص ایرانی: 4 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • سیر: 2 حبه
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

آموزش مراحل دستور پخت لوبیا پلو

با توجه به دستور پخت لوبیا پلو ابتدا باید لوبیاها را پاک کرده و خوب بشویید. لوبیا را به اندازه کوچک خرد کنید تا آماده استفاده در غذا شود. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و به سراغ روشن کردن حرارت بروید. برای آماده سازی مواد گوشتی ابتدا پیاز را در روغن ریخته و کمی تفت بدهید. بعد از عسلی شدن پیاز، سیر را به آن اضافه کنید تا تفت بخورد. حال باید گوجه فرنگی ها را شسته و به قطعات ریز خرد کنید. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و آن را مخلوط کنید. زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد، گوجه ها را درون تابه بریزید.

بعد از پخت گوشت و جمع شدن آب درون تابه، لوبیا سبز و ادویه ها شامل زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید. رب گوجه تفت داده شده را به این مواد اضافه کرده تا رنگ بهتری پیدا کند. بعد از مخلوط شدن مواد حرارت را خاموش کنید تا خنک شوند. برنج خالص ایرانی را به صورت آبکشی آماده کرده و آن را به همراه مواد گوشتی به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید. برنج ایرانی را دم بگذارید تا آماده سرو شود. با آماده کردن یک سالاد شیرازی و سرو این غذا در ظرف، از مهمانان خود پذیرایی کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...