در دستور پخت قنبر پلو از گردو، رب انار به همراه کوفته قلقلی استفاده می شود که طعم بسیار خاصی به وجود می آید. این پلو ارزش امتحان کردن را دارد. مواد لازم قنبر پلو ممکن است در دستورات مختلف با هم تفاوت داشته باشد؛ اما ما اصلی ترین دستور این غذا را در اختیار شما قرار می دهیم. در ادامه با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه باشید.
مواد اولیه قنبر پلو
- برنج خالص ایرانی: 4 پیمانه
- گردو: 100 گرم
- پیاز: 1 عدد
- کشمش: 200 گرم
- گوشت چرخ کرده: 1 کیلوگرم
- شیره انگور: 1 قاشق غذاخوری
- رب انار: 2 قاشق غذاخوری
- آرد نخودچی: به میزان لازم
- زردچوبه، فلفل، روغن و نمک: به میزان لازم
مراحل دستور پخت قنبر پلو
اولین کاری که در دستور پخت قنبر پلو باید انجام شود آماده سازی کوفته قلقلی است. ابتدا گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط و ورز دهید. بعد از کمی استراحت کوفته ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. در ادامه پیاز را خلالی خرد کرده و درون کمی روغن تفت بدهید. زمانی که پیاز سبک و نرم شد گردوهای خرد شده را به آن اضافه کنید تا کمی با هم تفت بخورند. کشمش پلویی را به مواد اضافه کرده و تفت دهید، سپس گوشت قلقلی سرخ شده را به آن اضافه کنید. رب انار و شیره انگور را در یک کاسه با مقداری آب حل کنید و در تابه بریزید تا با مواد گوشتی ترکیب شده و مزه دار شوند.
حالا نوبت به آماده سازی برنج خالص ایرانی می رسد که باید آن را به صورت آبکشی آماده کنید. بعد از آبکش کردن برنج ایرانی، در یک قابلمه ته دیگ سیب زمینی یا نان گذاشته و آن را روی حرارت قرار دهید. روی ته دیگ یک لایه از برنج و یک لایه مواد گوشت قلقلی بریزید و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج حدود 40 دقیقه دم بکشد. مواد را داخل قابلمه با هم ترکیب و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...