دستور پخت قابلی پلو

برای پخت یک ناهار خوشمزه و متفاوت می توانید از دستور پخت قابلی پلو استفاده کنید. این پلو به دلیل داشتن موادی مانند هل و دارچین طعم و بوی بسیار خوبی دارد. این غذا را باید با برنج درجه یک آماده کنید تا طعم و بوی آن شبیه به دستور اصلی شود. در ادامه با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه باشید.

قابلی پلو

مواد لازم قابلی پلو

  • برنج خالص ایرانی: 4 پیمانه
  • گوشت گوسفندی: 400 گرم
  • هویج: 4 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • کشمش پلویی: نصف لیوان
  • هل سبز و میخک: 4 عدد
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین و زنجبیل: یک تکه
  • زیره: نصف قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

مراحل دستور پخت قابلی پلو

اولین کاری که در دستور پخت قابلی پلو باید انجام بدهید، خرد کردن پیازها به صورت کاملا ریز است. پیازها را همراه روغن در یک قابلمه ریخته و تفت دهید تا سبک شوند. بعد از آماده شدن پیاز باید ادویه های خاص این غذا را اضافه کنید. میخک، هل سبز، چوب دارچین، زیره، زردچوبه به همراه زنجبیل را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید این ادویه ها کمی تفت خورده تا بو و عطر خود را به غذا پس بدهند و در نهایت کمی فلفل سیاه به آن اضافه کنید. حال نوبت اضافه کردن گوشت رسیده و توجه کنید که برای پخت بهتر، گوشت را به اندازه های کوچکتری خرد کنید.

در ادامه طرز تهیه قابلی پلو باید بعد از اینکه گوشت کمی تفت خورد به آن آب اضافه کنید تا کمی پخته شود. کف ایجاد شده روی آب را جدا کنید تا مزه غذا بهتر شود. زمانی که گوشت به طور کامل پخته شد به آن زعفران و نمک اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. در ظرف دیگری هویج خلالی خرد شده را اضافه و سرخ کنید. کشمش را به هویج اضافه کنید تا براق و نرم شود.

حال نوبت به آبکش کردن برنج خالص ایرانی رسیده که نباید آن را بیش از 8 دقیقه روی حرارت نگه دارید. درون قابلمه ته دیگ گذاشته و مواد برنج، تکه های گوشت پخته شده، هویج و کمکش را اضافه کرده و مخلوط کنید. برنج ایرانی بعد از 40 دقیقه دم گذاشتن آماده است و می توانید قابلی پلو را نوش جان کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...