در دستور پخت شنگ پلو از گیاه کوهی شنگ استفاده می شود که طعم ترش و ظاهری شبیه به تره دارد. شما در استان های مختلف مانند تهران، مرکزی، خراسان، چهارمحال و بختیاری و غیره می توانید در فصل بهار این سبزی را به صورت تازه تهیه کنید. ترکیب شنگ با برنج خالص ایرانی یک غذای بسیار خوشمزه می شود که با یک بار امتحان کردنش حتما عاشق این غذا می شوید.
مواد لازم شنگ پلو
- برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
- پیاز: 1 عدد
- گوشت ران گوساله یا گوسفند: 400 گرم
- شنگ: 250 گرم
- کاهو: چند برگ
- کره: 70 گرم
- زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- زعفران و روغن: به میزان لازم
آموزش دستور پخت شنگ پلو
در دستور پخت شنگ پلو باید ابتدا برنج ایرانی را در آب سرد به همراه نمک بخیسانید تا برای پخت آماده شود. برای آماده سازی گوشت ابتدا پیاز را خرد کرده و درون روغن تفت بدهید. گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید. برای خوش طعم شدن آن زردچوبه و فلفل را هم اضافه کرده و به همراه 5 پیمانه آب اجازه دهید کاملا پخته شود. بعد از پخته شدن گوشت به آن نمک اضافه کرده و اجازه دهید آب آن گرفته شود. می توانید در صورت تمایل گوشت را در روغن تفت بدهید تا کمی سرخ شود.
برای آماده سازی برنج خالص ایرانی باید آن را به صورت آبکشی آماده کنید. برنج را در آب جوش ریخته و به آن نمک اضافه نمایید. در چند دقیقه آخر پخت برنج شنگ شسته و خرد شده را به آن اضافه کنید تا همراه با برنج بجوشد. برنج را آبکش کرده و برای ته دیگ از برگ های کاهو استفاده کنید. برنج و شنگ را در قابلمه ریخته و به همراه کره دم بگذارید. بخشی از برنج دم کشیده شده را با زعفران مخلوط کرده و برای تزئین استفاده کنید. گوشت سرخ شده را هم روی برنج بگذارید و نوش جان کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...