دستور پخت سیرموک پلو

مهم ترین ماده اولیه در دستور پخت سیرموک پلو سبزی سیر یا سیر کوهی است. سیرموک به عنوان یک گیاه خودرو در مناطق کوهستانی رشد می کند و در شهرهای مختلف ایران به ویژه شیراز قابل تهیه است. در طرز تهیه سیرموک پلو اصل از برنج خالص ایرانی استفاده شده که شما با توجه به سلیقه خود می توانید از گوشت مرغ هم در کنار غذا استفاده کنید. برای آموزش این غذای خوشمزه در ادامه با ما بمانید.

مواد لازم سیرموک پلو

  • برنج خالص ایرانی: 4 پیمانه
  • سیرموک: یک کیلوگرم
  • سبزی های معطر: به میزان لازم
  • پیاز: 2 عدد
  • قلم گاو: 2 تکه
  • هویج: 1 عدد
  • عدس: 1 پیمانه
  • روغن دنبه: به میزان لازم
  • ادویه ها شامل فلفل، زردچوبه، پودر زیره و نمک: به میزان لازم

مراحل دستور پخت سیرموک پلو

اولین کار در دستور پخت سیرموک پلو آماده سازی مواد اولیه برای استفاده در غذا است. سبزی ها و سیرموک را پاک کرده و تمیز بشویید تا بعد از خشک شدن آن ها را خرد کنید. عدس و برنج خالص ایرانی را از قبل بخیسانید تا نفخ عدس گرفته شده و پخت برنج آسان تر شود. برای آماده کردن قلم گاو آن را همراه پیاز و ادویه بپزید و آب قلم را جدا کنید که فواید زیادی دارد. 

پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و ادویه های گفته شده را درون آن بریزید. عدس را در قابلمه روی پیاز ها بریزید و اجازه دهید کمی پخته شود. آب قلم به همراه مقداری آب جوش و سبزی را به عدس اضافه کرده و هم بزنید. هویج و برنج خالص ایرانی را به همراه نمک به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید پخته شوند. برای دم گذاشتن برنج مقداری روغن دنبه روی آن بریزید و اجازه دهید 40 دقیقه دم بکشد. سیرموک پلوی خوشمزه آماده شده می توانید همراه با سالاد شیرازی میل کنید.

 از اینکه تا پایان محتوا با ما همراه بودید سپاسگزاریم ...