دستور پخت دوپینگ پلو

در دستور پخت دوپینگ پلو از گردو، مرغ و رب انار استفاده می شود که در کنار هم یک طعم شگفت انگیز به وجود می آورند. این غذا در عین حال که بسیار خوشمزه است کاملا مقوی و مناسب وعده غذایی ناهار یا شام است. برای فهمیدن طرز تهیه دوپینگ پلو در ادامه با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه باشید.

دوپینگ پلو

مواد لازم دوپینگ پلو

  • برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
  • ران مرغ: 2 عدد
  • رب انار: نصف پیمانه
  • گردو: 100 گرم
  • کشمش: 100 گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

مراحل دستور پخت دوپینگ پلو

برای آماده سازی دستور پخت دوپینگ پلو ابتدا باید برنج ایرانی را آماده کنید. برنج را در آب جوش و نمک ریخته و بعد از جوشیدن آن را آبکش نمایید. پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و درون تابه بریزید. با اضافه کردن گردو خرد شده و کشمش آن ها را با هم کمی تفت بدهید. توجه داشته باشید که برای جلوگیری از سوختن این مواد باید حرارت شعله را کم کنید. حال برای دم گذاشتن برنج می توانید از ته دیگ نان یا سیب زمینی استفاده نمایید.

روی ته دیگ مقداری برنج بریزید و از مواد گردویی هم لابه لای آن ریخته و کمی مخلوط کنید. در نهایت پلو را دم بگذارید تا کاملا پخته و آماده شود. در ادامه دستور پخت دوپینگ پلو، رب انار و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا زمانی که دانه های شکر به خوبی حل شوند. شکر کمک می کند تا طعم ترش رب انار  کم شده و مزه ملس تری داشته باشد.

در ده دقیقه آخر پخت برنج مایع رب انار و شکر را به آن اضافه نمایید. پخت مرغ را به صورت جداگانه انجام دهید و با پیاز و ادویه ها در تابه تفت بدهید. مقداری پیاز کف قابلمه گذاشته و مرغ سرخ شده را روی آن قرار دهید تا کاملا پخته شود. دوپینگ پلو آماده شده و مرغ را همراه برنج خالص ایرانی میل کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...