یکی از غذاهای خوشمزه و مشهور ایرانی دنده پلو است. پخت دنده پلو با برنج خالص ایرانی بسیار بهتر است و طعم و عطر خاصی به این غذا می دهد. دنده پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که از گذشته تا الان در کشورمان پخته می شود. دستور پخت دنده پلو در شهرهای مختلف ممکن است کمی متفاوت باشد؛ اما ما در اینجا بهترین دستور پخت را در اختیار شما می گذاریم.
مواد اولیه دنده پلو
- برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
- دنده گوسفندی: 500 گرم
- پیاز: 3 عدد
- سیر: به مقدار لازم
- برگ بو: 2 عدد
- سرکه سفید: 1 قاشق غذا خوری
- دارچین و زیره پلویی: یک قاشق سوپ خوری
- نمک، فلفل و زعفران: به مقدار لازم
مراحل دستور پخت دنده پلو
در مراحل دستور پخت دنده پلو قبل از آماده سازی برنج ایرانی ابتدا باید پیاز ها و سیر را رنده کنیم. آب پیاز را گرفته و آن را به همراه سیر در ظرف مناسبی بریزید. ادویه های فلفل، زعفران و برگ بو را به همراه سرکه ترکیب کرده و به پیاز اضافه می کنیم. دنده را ابه این مواد اضافه کرده و به مدت سه ساعت درون یخچال می گذاریم. در قابلمه مقداری روغن می ریزیم و بعد دنده های مزه دار شده را در آن قرار می دهیم. به مواد گوشتی، مقداری زعفران و زیره پلویی به همراه دارچین و آب اضافه می کنیم تا دنده ها پخته شوند.
در ادامه دستور پخت باید برنج خالص ایرانی از قبل خیسانده را به صورت آبکش آماده کنید. بعد از گذاشتن ته دیگ یک لایه برنج و دنده پخته شده را اضافه کنید. غذا را به مدت یک ساعت دم بگذارید تا کاملا پخته و آماده شود. در انتهای پخت کمی کره و زعفران به پلو اضافه کنید تا مزه و بوی بهتری بگیرد. در کنار این غذای خوشمزه می توانید از سالاد، ماست و ترشی استفاده کنید. امیدواریم از خوردن این غذای بسیار لذیذ لذت ببرید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...