دستور پخت دمی پلو پوست کدو

با آموزش دستور پخت دمی پلو پوست کدو می توانید یک غذای جدید را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. اگر به غذاهای گیاهی و سالم علاقه دارید این غذا می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. دمی پلو پوست کدو به آسانی و با سرعت بالا در 30 دقیقه تهیه می شود و برای وعده غذای ناهار یا شام انتخاب مناسبی است. در این مطلب طرز تهیه دمی پلو پوست کدو را برای شما آورده ایم؛ بنابراین در ادامه با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه باشید.

شور ماهی پلو

مواد لازم دمی پلو پوست کدو

  • کدو: 5 عدد
  • گوجه فرنگی: 3 عدد
  • سویا خیس کرده: 1 پیمانه
  • پیاز: 2 عدد
  • برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • آویشن: به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

مراحل دستور پخت دمی پلو پوست کدو

بعد از آماده سازی مواد اولیه از جمله برنج ایرانی، نوبت به دستور پخت دمی پلو پوست کدو می رسد. برای پختن این غذای خوش طعم، اولین کار شستن کدوها به صورت کاملا تمیز است. بعد از شستن باید پوست کدوها را به صورت کمی ضخیم جدا کرده و آن ها را خرد کنید. بهتر است که کدوها به صورت ریز خرد شوند تا به راحتی پخته شده و خوردن آن ها آسان تر شود.

در مرحله بعد باید پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را در کمی روغن تفت بدهید تا کاملا سبک و نرم شود. بعد از اینکه پیاز کمی نرم شد باید پوست کدوها را به آن اضافه کنید. در صورتی که کدوها در روغن کمی سرخ شدند باید سویا را اضافه کنید تا با مواد کمی تفت بخورد. در مرحله بعدی گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کرده و اجازه دهید آب آن گرفته شود. در این مرحله نمک، آویشن، آبلیمو و فلفل را به همراه زردچوبه اضافه کنید. به مقدار لازم آب و برنج خالص ایرانی را روی آن بریزید تا دم بکشد. بعد از 30 دقیقه این غذای خوشمزه آماده است.

 از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...