خرما پلو از جمله غذاهای لذیذ و مقوی اهوازی است که همچون آب و هوا و مردمان این خطه از ایران گرم و پر انرژی می باشد. ترکیب خرما، گردو، خلال پسته و بادام با برنج خالص ایرانی این غذا را خاص، مجلسی و سرشار از مواد مغذی ساخته است. این پلو همراه با گوشت گوسفندی چرخ شده، مرغ یا بدون گوشت سرو می شود. اگر به پختن این غذای سنتی جنوبی علاقه مند هستید ما را تا انتهای این مطلب همراهی کنید. قصد داریم دستور پخت خرما پلو را به روشی ساده به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای پخت خرما پلو
- برنج خالص ایرانی: دو پیمانه
- خرما: دو پیمانه
- شیر: چهار پیمانه
- کره آب شده: نصف پیمانه
- کشمش یا زرشک: نصف پیمانه
- خلال پسته و بادام: نصف پیمانه
- زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
آشنایی با دستور پخت خرما پلو
پیش از آنکه مراحل مربوط به دستور پخت خرما پلو را آغاز نمایید، برنج ایرانی را در آب و نمک بخیسانید. در این فاصله زمانی، خرماهایی که از قبل خیس خورده اند را بی هسته کرده و در کره تفت دهید. با این کار عطر خرما بیشتر شده، بافت آنها نرم شده و براق می شوند. گردوهای مغز شده و دیگر خلال ها را از شب قبل در آب و شکر بخیسانید تا نرم و خوشمزه تر شوند. حال مغز گردوهای گرم و پر حرارت را در داخل خرمای آماده شده بگذارید.
حال نوبت به دم پخت کردن برنج خالص ایرانی می رسد. برای این کار برنج را در شیر، نمک و زعفران ریخته، بجوشانید و اجازه دهید تمام شیر تبخیر شده و به خرد برنج رود. پس از آن کشمش یا زرشک را به برنج افزوده، زیر آن را کم کرده و اجازه دهید دم بکشید. در آخر این برنج عطرآگین را در دیس کشیده و خرما و دیگر خلال ها را روی آن بچینید. خرما پلو اهوازی شما آماده خوردن است. نوش جان.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...