دستور پخت تام پلو

در دستور پخت تام پلو تمام نکات مهم برای پختن یک غذای مازندرانی خوشمزه آماده است. تام پلو یا طعام پلو از غذاهای سنتی استان مازندران است که به نام کشمش پلو هم شناخته می شود. معمولا این غذا با برنج خالص ایرانی و مرغ آماده می شود؛ اما شما می توانید آن را با کوفته قلقلی برای شام یا ناهار آماده کنید. در ادامه به شما آموزش می دهیم تا این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم تام پلو

  • برنج خالص ایرانی: 3 پیمانه
  • کشمش پلویی: 1 و نیم پیمانه
  • زعفران دم کرده: 4 قاشق غذاخوری
  • کره حیوانی: 140 گرم
  • ران مرغ:  2 عدد
  • پیاز کوچک: 1 عدد
  • زرشک: 3 قاشق غذاخوری
  • زیره سیاه: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

مراحل دستور پخت تام پلو

برای اینکه غذا را دقیقا مطابق با روش مازندرانی ها تهیه کنید باید به تمامی نکات دستور پخت تام پلو توجه داشته باشید. ابتدا برنج خالص ایرانی را به مدت یک ساعت بخیسانید تا پخت آن سریعتر و بهتر انجام شود. برای آماده کردن مرغ ابتدا آن را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل و کمی آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد. مرغ را آبکش کرده و بعد از گرفتن آبش به همراه کمی کره در تابه تفت بدهید. پیاز رنده شده را به مرغ اضافه کنید تا تفت خورده و طلایی رنگ شود. رب گوجه را اضافه کرده و تفت دهید.

بعد اینکه مواد کاملا تفت خورد، به آن آب اضافه کرده و اجازه دهید مرغ کاملا پخته شود. در اواخر پخت مرغ به آن زعفران اضافه کنید تا رنگ و بوی بهتری پیدا کند. برنج خالص ایرانی را به همراه آب و کمی نمک روی حرارت گذاشته و آبکش کنید. کشمش و زرشک را به همراه کمی کره تفت دهید تا آماده شود. زعفران و برنج را با هم مخلوط کرده و برای تزئین غذا استفاده کنید. پلو را با کشمش، زرشک، برنج زعفرانی و مرغ تزئین کرده و نوش جان کنید.

از اینکه تا پایان محتوا با ما همراه بودید سپاسگزاریم ...