دستور پخت استانبولی پلو، یکی از محبوب ترین دستورات غذایی است که با مواد اولیه در دسترس تهیه شده و طعمی بی نظیر را به همراه دارد. استفاده از برنج خالص ایرانی در این غذا، عطر و طعم آن را دوچندان کرده و آن را به یکی از محبوب ترین انواع کته تبدیل کرده است. ترکیبی از برنج ایرانی باکیفیت، گوجه فرنگی تازه و ادویه های معطر، استانبولی پلو را یک غذای کامل و مغذی کرده که در هر فصل سال قابل تهیه است.
مواد لازم برای تهیه استانبولی پلو
- برنج خالص ایرانی: ۴ پیمانه
- گوجه فرنگی: ۵ عدد (درشت و رسیده)
- سیب زمینی: ۱ عدد (متوسط)
- پیاز: ۲ عدد (درشت)
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
- روغن: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
آموزش دستور پخت استانبولی پلو
برای آماده سازی غذا طبق دستور پخت استانبولی پلو، ابتدا برنج ایرانی را شسته و خیس می کنیم تا آماده پخت شود. در همین حین، پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا به خوبی سرخ شود. در ادامه، گوجه فرنگی های خرد شده را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم. سیب زمینی ها را هم نگینی خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.
پس از نرم شدن گوجه فرنگی و سیب زمینی، برنج خالص ایرانی خیس خورده را همراه با آب به مواد اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن، حرارت را ملایم کرده و اجازه می دهیم تا آب برنج کشیده شود و برنج دم بکشد. در نهایت، استانبولی پلو را در ظرف سرو ریخته و همراه با سالاد شیرازی سرو کنید.
از اینکه تا پایان محتوا با وبسایت برنج خالص ایرانی همراه بودید سپاسگزاریم ...